Meet-up met kandidaat Tweede Kamerlid Paul Smeulders

In de aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen organiseert GroenLinks Oldenzaal op vrijdag 10 februari a.s. een Meet-up met GroenLinks kandidaat Paul Smeulders. Hij staat 13e op de kandidatenlijst en is een gedreven en bevlogen jonge politicus (29 jaar). 

Hij gaat graag met je in gesprek over de standpunten en ambities van GroenLinks. Er is volop ruimte voor vragen en discussie.

Bij deze nodigen wij je graag uit op onze inspiratie-avond, op vrijdag 10 februari a.s. bij de De Glimlach, Deurningerstraat 15, 7571 BA Oldenzaal, start om 19.30 uur. Je kunt je aanmelden via groenlinksoldenzaal@hotmail.com.

Rectificatie: in eerdere berichten werd Stadsbrouwerij De Bombazijn als locatie genoemd, dat is niet juist.

Over Paul Smeulders: 

Hij is sinds 2014 wethouder Financiën, Duurzaamheid en Grondzaken in Helmond. Tien jaar geleden begon daar ook zijn politieke carrière als burgerraadslid. Later werd hij fractievoorzitter in de Brabantse Staten. Naast zijn werk als wethouder zet Paul zich bij Natuurmonumenten in voor de natuur in Nederland.

De kandidatencommissie over Paul Smulders: "Als debattijger en ervaren coalitiesmeder, is Paul Smeulders (29) een aanwinst voor ons groene profiel in de Tweede Kamer. Al jaren zet hij zich succesvol in voor een groenere landbouw, een vergaand klimaatbeleid, natuurbehoud en biodiversiteit. Dat deed hij als fractievoorzitter in de Brabantse Staten, op nationaal niveau voor Natuurmonumenten en nu als wethouder in Helmond. Met strategisch vernuft en enthousiasme speelde hij zijn campagne tegen megastallen landelijk in de kijker. Maar andere dossiers zijn Paul even toevertrouwd: in Helmond is hij tevens portefeuillehouder financiën en grondzaken."