Nieuws

Afscheid van Sandor Löwik en installatie van Harry Snijders als raadslid voor GroenLinks Oldenzaal.

Afscheidsspeech Sandor Löwik in de gemeenteraadsvergadering

Vanavond is in de gemeenteraadsvergadering van Oldenzaal afscheid genomen van de Fractievoorzitter van GroenLinks Oldenzaal Sandor Löwik. Sandor gaat verhuizen naar Eindhoven waar zijn vrouw Kitty Nijmeijer al enige jaren werkzaam is aan de Technische Universiteit Eindhoven. In zijn afscheidsspeech vraagt hij aan de raad om goed te zorgen voor zijn geboortestad Oldenzaal. Marian Oosterbroek, raadslid voor GroenLinks Oldenzaal, volgt hem op als fractievoorzitter.

Lees verder

GroenLinks is bezorgd over verslechtering clienttevredenheid Wmo

Wmo welzijn bewoners

Uit het clientervaringsonderzoek Wmo 2018 voor de gemeente Oldenzaal blijkt dat op 6 van de 10 onderdelen de clienttevredenheid in Oldenzaal is gedaald. GroenLinks maakt zich hier ernstige zorgen over omdat het belangrijk is dat onze inwoners zo lang en zelfstandig mogelijk kunnen leven en deel kunnen nemen aan de maatschappij. “Tevredenheid van cliënten over dienstverlening en de zorg die zij ontvangen moet wat ons betreft verbeterd worden” aldus raadslid Manouska Molema van GroenLinks.

Lees verder

GroenLinks haalt ideeën op voor begroting

 GroenLinks Oldenzaal vraagt met de actie “U verdeelt de knikkers” aan inwoners van Oldenzaal hoe het geld voor de gemeentebegroting verdeeld moet worden. “Met tien knikkers die samen 5 miljoen euro weergeven vragen we om een keuze te maken uit zes thema’s: binnenstad, wijken, zorg & welzijn, cultuur & sport, veiligheid, en duurzaamheid”, aldus raadslid Marian Oosterbroek. “Het is duidelijk dat Oldenzalers vooral kiezen voor zorg & welzijn. Daarna komen een veilige en duurzame stad”. Opvallend is dat de binnenstad de minste knikkers krijgt.

Lees verder

Fractievoorzitter GroenLinks Sandor Löwik gaat naar Eindhoven

 Fractievoorzitter van GroenLinks Oldenzaal Sandor Löwik vertrekt per 1 januari uit de gemeenteraad.

GroenLinks Oldenzaal dankt Löwik voor de gedreven inzet van de afgelopen jaren en begrijpt zijn keuze om de jarenlange weekendrelatie om te zetten in een permanent samenzijn.

Lees verder

Pagina's