Politiek café - denk en praat mee met GroenLinks Oldenzaal
Politiek café - denk en praat mee met GroenLinks Oldenzaal

Politiek Café - De toekomst voor Kunst en Cultuur in Oldenzaal

In de aanloop naar de Gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018, organiseren wij maandelijks een politiek café op de woensdagavond.

De bedoeling van dit café is elkaar ongedwongen te ontmoeten en de mogelijkheid te bieden om in gesprek te gaan over alle mogelijke onderwerpen die deel uit maken van plaatselijk en/of landelijk politiek beleid.

Op 15 november gaan wij aandacht besteden aan Kunst en Cultuur in Oldenzaal. Wij zullen gastsprekers uitnodigen van culturele organisaties in Oldenzaal en wij vragen u graag uw mening, wensen of ideeën over dit onderwerp met ons te komen delen. In de afgelopen jaren is er van overheidswege ruim bezuinigd op dit vlak. Hoe ziet de toekomst er uit voor kunst en cultuur in Oldenzaal, en hoe kunnen wij hier creatief invulling aan geven?

Wij nodigen u graag uit om deze avonden te bezoeken. U kunt familie, vrienden en geïnteresseerden geheel vrijblijvend meenemen.
We zien u graag op 15 november 2017 in café de Bestemming, Marktstraat 5 in Oldenzaal. Inloop 19.30 uur, aanvang programma 20.00 uur.

Voor vragen kunt u een e-mail sturen naar
groenlinksoldenzaal@hotmail.com, of bellen met Fieke Briër, telefoonnummer: 06 10 22 88 05.