Ik geloof in een wereld waar wij naar elkaar om kijken, goed zijn voor onze leefomgeving, duurzaam leven en respect hebben voor iedereen om ons heen. Waar menselijkheid voorop staat en iedereen gelijke kansen geboden wordt. Waar wij helpen waar dat gevraagd wordt en  waar wij tegelijkertijd ook onze eigen wensen en behoeftes kunnen vervullen. Ik geloof in een wereld waar er genoeg voor iedereen is, waar samen delen ons niet armer maar rijker maakt.
De natuur vind ik enorm belangrijk, het is een punt van rust in een hectische wereld, de plek waar we tot onszelf kunnen komen en ons opnieuw opladen. Tegelijkertijd is de natuur ook een deel van ons en een gezonde leefomgeving houdt mensen ook gezond. Daarom vind ik het enorm belangrijk dat wij bij alle keuzes die gemaakt worden de effecten hiervan op de natuur zorgvuldig wegen.
Ook kunst en cultuur vind ik van grote waarde voor mensen. De mogelijkheid om deel te nemen aan of te genieten van kunst en cultuuruitingen maakt ons als mens completer en geeft de mogelijkheid uiting te geven aan emoties en gevoelens die niet altijd overal beleefd of getoond kunnen worden. Dat wij er  voor zorgen dat deze sector beschermd blijft en kan groeien vind ik van groot belang voor ons welzijn. Ook voor kinderen en jongeren vormt dit een belangrijke uitlaatklep.
Ik zou nog veel kunnen schrijven maar samengevat kan ik zeggen, ik zet mij in voor GroenLinks, ik stem GroenLinks, GroenLinks is mijn partij.