Voor zwevende kiezers

Beste 'zwevende'  Oldenzaler,

Op 21 maart gaat Oldenzaal naar de stembus om een nieuwe gemeenteraad te kiezen. Je kunt met jouw stem aangeven in wat voor Oldenzaal jij wilt leven.

De gemeenteraad neemt belangrijke besluiten. De 23 raadsleden bepalen uiteindelijk hoeveel geld er aan thuiszorg wordt besteed, of er voldoende betaalbare woningen worden gebouwd, hoe we met het openbaar groen omgaan, hoe we klimaatneutraal worden, en of mensen met een uitkering mogen bijverdienen.

Er valt dus echt wat te kiezen!

Weet je het nog niet? Volg het 5 stappenplan

Dan kunnen we je misschien helpen:

Stap 1: Principes

Vraag je af waar jij voor staat. Wat zijn de principes waarnaar je leeft of wilt leven. Kijk dan hier of deze principes overeenkomen met die van GroenLinks.

Stap 2: Verkiezingsprogramma

Je kunt natuurlijk ook ons verkiezingsprogramma lezen. Dat vind je hier.

Stap 3: Zwevende kiezer bijeenkomst

Wil je in gesprek met lijsttrekkers en raadsleden? Kom dan naar onze 'Zwevende kiezer' avond op woensdag 14 maart 2018. Je kunt natuurlijk ook nog het verkiezingsdebat op maandag 19 maart in het Oldenzaalse gemeentehuis. Of kom naar onze verkiezingsmarkt op zaterdag 17 maart in de Driehoek. Alle politieke partijen zijn op zaterdag in de binnenstad van Oldenzaal te vinden.

Stap 4: Kieswijzer

Vul je liever een kieswijzer in? Dan kun je die van Tubantia invullen.

Stap 5: Bel of mail

Heb je nog steeds vragen? Neem contact met ons op: groenlinksoldenzaal@hotmail.com, of bel fractievoorzitter Sandor Lowik op 06-15350211

 

En weet je het dan nog niet, maar ben je wel voor een groen en sociaal Oldenzaal? Stem dan GroenLinks!